• 1 Campagne
  • €12.272,95 Gedoneerd
  • 8 Donateurs

Vrienden van stichting Kleurrijk

Afgelopen week heeft de stichting ‘Vrienden van Kleurrijk’ uit handen van Lionsclub Lemmer een bedrag van EUR 7.047,85 ontvangen. Het geld wordt gebruikt voor het verder inrichten van het speel- en bosterrein buiten het gebouw in Oudemirdum.

Het bedrag is bij elkaar gebracht door alle sponsoren en de (ongeveer) 350 feestgangers van het Crazy & Colourful feest op 28 augustus in Beach Club Lemmer. Het feest zelf was ook echt gaaf. De bewoners en enkele medewerkers van Kleurrijk waren aanwezig. Alle reacties waren heel positief!

Wil je nog meer weten over Boerderij Kleurrijk kijk dan op https://lnkd.in/exa48FQF OF kijk deze video die door Joost van Grol gemaakt is: https://lnkd.in/e6bCAWQU

O ja!: volgend jaar organiseren we weer een feest. Hierbij een Save The Date voor zaterdag 24 juni 2023, voor de Mid Summer Night Party 2023 wederom in Beach Club Lemmer. De verdere invulling en het goede doel volgen nog.

Wil je meer weten over de Lions Club, kijk dan op www.lions.nl, of neem contact op met ons via lemmer@lions.nl

Delen is vriendelijk:

Meer berichten...

Midsummer Party @beachclub Lemmer
Nieuws

Midsummer Party @Beachclub emmer

Beste feestganger, Noteer alvast in je agenda het meest onvergetelijke strandfeest van het jaar! Op 22 juni 2024 organiseert Lionsclub Lemmer The Second Edition – Midsummer Beach Party bij Beachclub Lemmer. 🏖️✨ Mis deze spectaculaire avond vol muziek en

lees verder...