• 1 Campagne
  • €12.272,95 Gedoneerd
  • 8 Donateurs

Over ons

Waar staat Stichting Lemster Wens voor?

Stichting Lemster Wens is een initiatief van Lionsclub Lemmer. We willen een bedrage leveren aan deze regio door mensen en doelen te ondersteunen, die wat hulp kunnen gebruiken.

Wat doet Stichting Lemster Wens?

Stichting Lemster Wens helpt mensen, groepen of verenigingen uit de omgeving van Lemmer die een steuntje kunnen gebruiken. Ook zet Stichting Lemster Wens zich in voor kleinschalige lokale goede doelen. 

Een wens kan bijvoorbeeld zijn om iemand met een ernstige ziekte, een handicap of een oudere, een leuke dag te bezorgen. Stichting Lemster Wens kan een financiële bijdrage leveren om dergelijke activiteiten mogelijk te maken. Het kan ook hulp in natura zijn. Een voorbeeld hiervan is de aanleg van een wandelpad voor de cliënten van Boerderij Kleurrijk. 

Voor het uitvoeren van de wensen leunen we op vrijwilligers van onder andere Lionsclub Lemmer en donaties van bedrijven en particulieren. Je kunt je voor een langere periode verbinden als ‘vriend van de Lemster Wens’. Je draagt hiermee bij aan het in vervulling gaan van toekomstige wensen.

Wensen: Hoe gaat het in zijn werk?

Mocht je iemand uit Lemmer (of de omgeving van Lemmer) kennen die wat hulp kan gebruiken, stuur dan jouw wens in via de e-mail. Wij gaan dan kijken wat voor je kunnen doen en nemen binnen twee weken contact met je op. Voor de aanmelding geldt dat je minimaal 16 jaar moet zijn en dat de persoon, groep of vereniging die je wilt steunen uit de omgeving van Lemmer komt. 

Help je mee?

Wil jij ook bijdragen aan het vervullen gaan van iemands wens? Dat kan heel gemakkelijk! 

Doe een eenmalige donatie via deze website en draag bij. Je kunt ook voor langere tijd aan Stichting Lemster Wens verbinden door ‘vriend’ te worden. Voor bedrijven bieden een ‘partner’ pakket met een aantal aanvullende voordelen.

Help ons anderen helpen!

Delen is vriendelijk:

Meer berichten...

Midsummer Party @beachclub Lemmer
Nieuws

Midsummer Party @Beachclub emmer

Beste feestganger, Noteer alvast in je agenda het meest onvergetelijke strandfeest van het jaar! Op 22 juni 2024 organiseert Lionsclub Lemmer The Second Edition – Midsummer Beach Party bij Beachclub Lemmer. 🏖️✨ Mis deze spectaculaire avond vol muziek en

lees verder...