• 1 Campagne
  • €12.272,95 Gedoneerd
  • 8 Donateurs

De Kracht van LemsterWens: Samen Realiseren We Dromen

Bij LemsterWens, een initiatief van Lionsclub Lemmer, geloven we sterk in samenwerking en het realiseren van mooie projecten.

Op 19 april hebben we samen met B&K Noptrans een tuintransformatie uitgevoerd voor Olga Beersma. Met hun hulp hebben we de tuin een complete make-over gegeven: we hebben de bovenste grondlaag afgegraven, verse grond aangebracht, plantenbakken gemaakt, nieuwe tegels gelegd en decoratief grind aangebracht.

Deze tuintransformatie ging verder dan alleen tuinieren; het was een teken van samenwerking en betrokkenheid. Het resultaat mag er zijn: Olga en haar dochter waren ontroerd en blij verrast.

Bij LemsterWens blijven we ons inzetten om dromen waar te maken en verbindingen te leggen in de gemeenschap. Heeft u een idee voor een nieuw project of wilt u deelnemen aan onze activiteiten? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen we het verschil maken!

Bezoek onze website om bij te dragen aan wens of om vriend te worden van LemsterWens.

Met vriendelijke groet,

Het team van LemsterWens

Delen is vriendelijk:

Meer berichten...

Midsummer Party @beachclub Lemmer
Nieuws

Midsummer Party @Beachclub emmer

Beste feestganger, Noteer alvast in je agenda het meest onvergetelijke strandfeest van het jaar! Op 22 juni 2024 organiseert Lionsclub Lemmer The Second Edition – Midsummer Beach Party bij Beachclub Lemmer. 🏖️✨ Mis deze spectaculaire avond vol muziek en

lees verder...
Nieuws

Vrienden van stichting Kleurrijk

Afgelopen week heeft de stichting ‘Vrienden van Kleurrijk’ uit handen van Lionsclub Lemmer een bedrag van EUR 7.047,85 ontvangen. Het geld wordt gebruikt voor het verder inrichten van het speel- en bosterrein buiten het gebouw in Oudemirdum. Het bedrag

lees verder...