• 1 Campagne
  • €12.142,85 Gedoneerd
  • 6 Donateurs

Bospad boerderij kleurrijk te Oudemirdum gereed dankzij Lionsclub Lemmer!

Op 15 april staken vele vrijwilligers, daartoe opgeroepen door St. Vrienden van Kleurrijk, de handen uit de mouwen bij boerderij Kleurrijk, een locatie van JP vd Bent in Oudemirdum.Veel schoonmaak- en onderhoudswerk op het uitgebreide terrein, een landgoed. Helaas kon de klus toen niet worden afgemaakt.

Op zaterdag 13 mei een vervolg met inzet van leden van @Lionsclub Lemmer, Tonny Kroes, uit Lemmer. Totaal 22 m3 houtsnippers, beschikbaar gesteld door gemeente De Fryske Marren, werden op het bospad aangebracht, waardoor dit beter toegankelijk is.

Eerder al ontving de St. Vrienden van Kleurrijk een donatie van ruim € 7.000,– van de Lions. Al met al ziet het er weer fantastisch uit.

Ook het Rustpunt is weer opengesteld.

Delen is vriendelijk:

Meer berichten...

Midsummer Party @beachclub Lemmer
Nieuws

Midsummer Party @Beachclub emmer

Beste feestganger, Noteer alvast in je agenda het meest onvergetelijke strandfeest van het jaar! Op 22 juni 2024 organiseert Lionsclub Lemmer The Second Edition – Midsummer Beach Party bij Beachclub Lemmer. 🏖️✨ Mis deze spectaculaire avond vol muziek en

lees verder...
Nieuws

Vrienden van stichting Kleurrijk

Afgelopen week heeft de stichting ‘Vrienden van Kleurrijk’ uit handen van Lionsclub Lemmer een bedrag van EUR 7.047,85 ontvangen. Het geld wordt gebruikt voor het verder inrichten van het speel- en bosterrein buiten het gebouw in Oudemirdum. Het bedrag

lees verder...